Arrangementen

Je kan natuurlijk je eigen verblijf samenstellen, maar om je wat ideeën te geven hebben we een aantal arrangementen bedacht. Alle arrangementen ook altijd beschikbaar glutenvrij!

Fietsen in het Meetjesland

Fietsen

Fiets door ons prachtig krekengebied, tussen de mooie groene natuur, of steek de grens over naar Zeeuws-Vlaanderen. Een fietskaart van het Meetjesland krijg je mee en wij helpen je graag met het uitstippelen van een mooie route.  Voor onderweg voorzien wij een lekkere picknick. 's Nachts kunnen de fietsen veilig gestald worden en electrische fietsen mogen gratis opgeladen worden.

Wandelen in het Meestjesland

Wandelen

Het Meetjeslandse landschap is onze troef. De rust van de kreken, de bossen bij ochtendgloren.  Wij voorzien een uitgestippelde wandeling en geven een kaartje mee. Keuze uit verschillende lengtes. Voor onderweg heb je een lekkere picknick mee, en we lenen je graag een toffe rugzak uit.

Wellness - hottub

Weekendje weg? Zalig relaxen? Dat kan bij ons! Onze gloednieuwe, op hout-gestookte hottub staat voor jullie klaar. Met verwarmde buitendouche, verwarmde pergola en zitbanken om te relaxen.

Wij zorgen voor zachte grote badhanddoeken, slippers en een glaasje bubbels!


Winter

Winter in het Meetjesland

Wist je dat de Meetjeslandse kreken op hun mooist zijn tijdens de winter? Op het moment dat er duizenden watervogels komen neerstrijken om zich te laven aan de rust van de immense waterplassen die de Westerschelde hier heeft achtergelaten.

Verwen

Heb je iets te vieren, wil je iemand eens extra verwennen? Dan ben je bij ons op het juist adres!

Scootarrangment

Ontdek ons mooie Meetjeslandse landschap eens op een unieke manier met een scootertocht. Bij afhaling krijg je een uitgestippelde GPS-route mee. Verschillende arrangementen mogelijk, voor kortere of langere tochten, met of zonder heerlijke picknick. Ideaal om een groter deel van de streek te verkennen op korte tijd, of voor wie niet zo goed ter been is.