Wees welkom!

Bed & Breakfast "De Bijenkorf" bestaat reeds sinds april 2010 en wij heten je een warm welkom in onze woning en bij ons gezin. 

 

Uw gastvrouw Ingeborg is Belgische en groeide op in De Pinte, vlakbij Gent. Naast de B&B werkt zij ook 3 dagen per week bij SEF Travel, een lokale tour operator, gespecialiseerd in schoolreizen en culturele groepsreizen. Daarnaast is zij ook actief als life coach en geeft regelmatig workshops.

Van 1994 tot 2007 woonde Ingeborg met haar man in Londen. In 2007 namen  zij de grote stap en verhuisden van het mini-huisje in Londen naar deze ruime villa in Assenede. Een grote, maar erg geslaagde sprong!

 

Verder bestaat uw gastgezin uit gastheer Jeff, de 2 tieners Emma-Jane en Alexander, en de 2 poezen Tosca en Musti!

 

Om gezondheidsredenen eet Ingeborg al meer dan 20 jaar glutenvrij. Dus als u ook glutenvrij dient te eten, bent u hier aan het juiste adres! Zie ook onze pagina Glutenvrij. Ook andere diëten zijn altijd bespreekbaar. 

Onze ligging

 

 

Bed and Breakfast De Bijenkorf ligt in het hart van het dorp Assenede, in het Oost-Vlaamse Meetjesland. Ons huis ligt aan het eind van een cul-de-sac, dus erg rustig gelegen. Parkeergelegenheid voor 1 auto voor het huis.

 

Het dorpsplein is op 5 minuten te voet te bereiken. Verschillende restaurants liggen op loopafstand.

 

Dichtstbijzijnde stadjes zijn Zelzate (7 km) en Eeklo (15 km). Net over de grens in Nederland liggen Philippine & Sas van Gent. Iets verder ligt Terneuzen (20 km), Gent (25 km), Breskens (30 km) en Brugge (40 km). De kust langs de Westerschelde is slechts een half uurtje rijden hier vandaan, Knokke ligt op een uurtje rijden van ons.

 

 


Onze Missie:

Jou een onvergetelijk verblijf aanbieden!