De familie Down-Lameire heet u welkom!

Bed & Breakfast "De Bijenkorf" bestaat reeds sinds april 2010 en wij heten je een warm welkom in onze woning en bij ons gezin. In 2007 namen we de grote stap en verhuisden we van ons mini-huisje in Londen naar deze ruime villa in Assenede, een grote, maar erg geslaagde beslissing!

Uw gastvrouw Ingeborg is Belgische en groeide op in De Pinte, vlakbij Gent. Naast de B&B werkt zij ook van thuis uit voor Weidel Tours, een lokale busonderneming. Daarnaast is zij ook actief als life coach en geeft regelmatig workshops.

Gastheer Jeff is Engelsman, zoals de naam reeds doet vermoeden. Geboren en getogen in de "Southwest" is hij een trouwe Plymouth Argyle voetbalfan. Hij reist bovendien heel Europa en Midden Azie door als Verkoopsdirecteur voor Cendyn, een Amerikaans bedrijf wat zich specialiseert in hotelinternetmarketing.

Verder bestaat het gezin uit 2 lieve kinderen, Emma-Jane (14) en Alexander (9). Emma-Jane is in Engeland geboren en is heel trots op haar afkomst, Alexander is de enige echte "lokale" man van het gezin.

En ten slotte zijn er nog de katers, Tosca en Musti, echte sloebers en vooral Musti is dol op bezoek!

Onze ligging

Bed and Breakfast De Bijenkorf ligt in het hart van het dorp Assenede, in het Oost-Vlaamse Meetjesland. Ons huis ligt aan het eind van een cul-de-sac, dus erg rustig gelegen. Parkeergelegenheid voor 1 auto voor het huis.

Het dorpsplein is op 5 minuten te voet te bereiken. Verschillende restaurants op loopafstand.

Dichtsbijzijnde stadjes zijn Zelzate (7 km) en Eeklo (15 km). Net over de grens in Nederland liggen Philippine & Sas van Gent. Iets verder ligt Terneuzen (20 km), Gent (25 km), Breskens (30 km) en Brugge (40 km). De kust langs de Westerschelde is slechts een half uurtje rijden hier vandaan, Knokke ligt op een uurtje rijden van ons.


Onze Missie

Jou een overgetelijk verblijf aanbieden!